Citus

Użytkownicy
  • Zawartość

    23
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

1

O Citus

  • Tytuł
    Nowicjusz
  • Urodziny 28.12.1995

Pozostałe

  • Youtube
    Bartek2722
  • Skąd
    Pszczółki k Gdańska
  • Ulubiony pojazd
    Solaris Urbino 12/18 III by AlTerr oraz MAN NG272
  1. Na linii 80 pokazuje wszystko, oczywiście obydwa kierunki, WITKOWO oraz RUDEK Wielkie dzięki @praiks Leci plusik A zaraz wysyłam PW do jss o BUSE do SOR-a
  2. Oczywiście Na przednim wyświetlaczu dokładnie na środku jest mała kropka o kolorze wyświetlacza tylnego czyli zielony.
  3. Witajcie, mój problem polega na tym, że w pojeździe SOR BN12 i CN12 (OMSI 1) z przodu nie włączają się wyświetlacze. Jedynie z tyłu numer linii np. 85. Odpalałem te same autobusy na Grundorfie, a tam ? Wszystko bezproblemowo. Z moich obserwacji wynika, że prawie na pewno brakuje mi jakichś plików. Tutaj podsyłam screena (wyświetlacz był ustawiony przez maszynkę na linię 85E) : http://i.imgur.com/r9n7mlA.jpg Z góry dziękuję za pomoc. P.S - Było sprawdzane poza Grundorfem na mapkach Kraina v4.56 i Fikcyjne Pomorze
  4. Pracuję w ochronie, także 24H bez komputera można się zanudzić Znajomy ma Lenovo z gorszym procesorem (1,3GHz), zintegrowaną kartą i nawet nieźle mu chodzi.
  5. Witam, mam pytanie, planuję kupić laptopa i czy pójdzie mi na tym OMSI ? : Procesor - Intel Core i3 3 gen. 2x1,8GHz 3 MB cache Karta graficzna : - dedykowana : NVidia GeForce GT720M 2GB GDDR3 - zintegrowana : Intel HD Graphics 4000 System - Windows 7 Home Premium 64-bit RAM - 4GB DDR3 1600 MHz HDD - 500GB SATA 5400 obr/min Chodzi mi o Berlin i Szczecin jak to będzie wyglądać, oraz OMSI 2, bo nie chcę ryzykować z kupnem.
  6. Wszystkie wozy ZKM Gdańsk A mianowicie : - Iveco Kapena Urby - Mercedes-Benz Conecto LF - Mercedes-Benz Conecto G - Mercedes-Benz Citaro - Mercedes-Benz O405N1 - Mercedes-Benz O405N2 - Mercedes-Benz O405GN2 - MAN NL283 - MAN NG313 - MAN NM192 - Neoplan N4009 - Neoplan N4016 - Neoplan N4020 - Solaris Urbino 12 (I, II, III) - Solaris Urbino 18 (II, III) No i tak na koniec : - Mercedes-Benz Intouro 15R (Arriva Bus o. Tczew) - Ikarus 280 (#26602 - zabytek) Dużo tego, ale co tam
  7. Witam. Problem mój tkwi w tym co jest napisane w temacie. Zamiast trawy mam białe paski, bądź totalnie białą przestrzeń (poza miastem w Krainie v4.56) i brak rozkładów, chociaż wszystko dobrze wrzuciłem. Są linie, ale jest brak brygad. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
  8. Dziękuję, leci plusik, można zamknąć
  9. Witajcie ! Mój problem polega na tym, że jadąc załóżmy MB O530 Citaro nie wczytują się słupy itd. dopiero je widzę gdy jestem przy nich, z daleka tylko tak jakby świecąca lampa u góry i nic. Tak samo jest z samochodami, widzę tylko światła, dopiero 10-15 metrów od niego zaczynam go zauważać. Również jest problem z przystankami, ludźmi i znakami tak samo, dopiero widzę ich z odległości 10-15 metrów. Posiadając OMSI w wersji 1.01 nie miałem takiego problemu, po aktualizacji do 1.06 pojawił się. Oczywiście maksymalną odległość rysowania obiektów mam na 301 gdyż tyle mi starcza. Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam.
  10. Poprzez zainstalowanie sterowników OMSI o wiele lepiej chodzi. Dziękuję Wam wszystkim za pomoc, a najbardziej Sepowatemu.
  11. Do płyty głównej nie zainstalowałem sterowników, pewnie to jest winowajca Zaraz dam info czy to od tego Szczerze powiedziawszy nie wiem co ściągnąć, bo zbytnio się nie orientuje w tym Dodam, że moja płyta to ASRock G41M-S3.
  12. Sepowaty, sterowniki zostały pobrane ze strony Nvidia. Proszę SS : http://i.imgur.com/mMkYgcr.png
  13. A nie posiadam, już sprawdzam.
  14. Sterowniki zostały pobrane ze strony producenta, a DirectX praktycznie nic nie dał, może coś, ale bardzo mało :/
  15. Niestety dalej to samo.