aba26

Użytkownicy
  • Zawartość

    4
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0

O aba26

  • Tytuł
    Nowicjusz
  1. Witam, oto nowa mapa tramwajowa Friedrichsdorf, która zawiera 4 linie tramwajowe. Mapa jest opisana po niemiecku. Oprócz osiedli można znaleźć dużo obszarów zielonych takich jak lasy, parki i zadrzewione osiedla . Jest wymagany link do mapy: ADDON_BS_CREATIVE_STREETS Parę zdjęć z miasta: A tu darmowy download: ciach/JSS Dobrej zabawy Pozdrawiam aba26
  2. Witam, oto nowa mapa tramwajowa Friedrichsdorf która zawiera 4 linie tramwajowe. Mapa jest opisana po niemiecku. Jest wymagany link do mapy: ADDON_BS_CREATIVE_STREETS A tu darmowy download: ciach/JSS Dobrej zabawy, pozdrawiam aba26!
  3. Witam wszystkich fanów Omnibussymulatora! Mam mały problem z U-Bahn A3 z Berlina, czy ktoś mógłby mi coś poradzić? Na pewno zrobiłem coś źle. Otóż, jestem w trakcie budowania swojego miasta na OMSI 2, gdzie będą się poruszać autobusy i metro ( U-Bahn z Berlina), taki mam przynajmniej zamiar W czasie prób autobusy działają bez problemów, tj. mogę nimi jeździć, jak i poruszają się po wyznaczonych trasach w systemie ailist, ale z metrem z Berlina man problem. Jak chcę wykonać kurs po zaplanowanej trasie, pojawia się ogłoszenie " Fehler - CCR 750V ist kein gültiger Gegenwert" a znowu ailist metro pojawia się na wyznaczonej trasie i jeździ, z tym że w pierwszym wagonie stoi też wagon drugi, w trzecim wagonie stoi wagon czwarty, wygląda to tak jakby wagony na siebie najechały a pomiędzy wagonem drugim a trzecim jest bardzo duża przerwa. Co zrobiłem źle? Proszę o pomoc. Dzięki Pozdrawiam aba26
  4. Dzień Dobry, buduje na mapie autobusowej i metrowej.Próbowałem aby metro A3 z Berlina (Omsi 2) jeździło. Wpisałem je na ailist i wszedłem do edytora.Wszystko dobrze.Aby zobacz czy jedzie wszedłem do Omsi 2. Patrzyłem za nią i tez przyjechała,tylko jest problem że 1.Wagon jedzie dobrze to o.k. ,drugi ale stoi w pierwszym wagonie.Co zrobiłem źle?