Wyszukaj

Wyświetlanie wyników dla tagów 'problem' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj za pomocą nazwy autora

Typ zawartości


Forum

  • Sprawy organizacyjne
    • Regulamin forum
    • Ogłoszenia
    • Pytania i propozycje
    • Artykuły
    • Oficjalny kanał forum na YouTube
  • Wszystko co dotyczy OMSI i OMSI 2
    • Poradniki i tutoriale
    • Dział pomocy technicznej
    • Dział rozwoju symulatora
  • Dział plików
    • Narzędzia do gry
    • Mapy i dodatki
    • Pojazdy i dodatki
  • English Board
    • Showroom
  • Pozostałe
    • HydePark
    • Inne symulatory
    • Rozmowy o autobusach
    • Fora regionalne
    • Bazar
    • Archiwum

Kalendarze

  • Community Calendar

Kategorie

  • Articles

Blogi

  • W krzyżu ciepienie
  • Spod Ogona
  • Pisanki Wampa
  • Kompozycje Rolanda
  • W świecie Adamka

Znaleziono 7 wyników

  1. Przy niektórych mapach po zainstalowaniu podczas wczytywania mapy pojawia się błąd FEHLER 32 (chyba) etc oraz ostatnio do mojej ''kolekcji błedów'' dołączył ten pokazany w zdjęciu poniżej .Pomocy! Co mam robić? Dodam jeszcze że niedawno robiłem aktualizację z OMSI 1.01 na bodajże 1.05 albo 1.06
  2. Witam, Mam problem z Solaris Urbino 10 Alterr. Po raz pierwszy zainstalowany pakiet Solaris 12-18 i 10-15 pakiet Solaris. Ale problem z uruchomieniem Solaris Urbino 10: Niestety do pisania, ale jestem włoski i przetłumaczyłem z Google. Czy możesz pomóc? Dzięki!
  3. Cześć. Mam problem z pulpitem Actia, dokładniej ze słabą jakością tekstur. Wygląda to tak jak na screenie: Próbowałem zmieniać ustawienia gry, jednak bezskutecznie. Na kilkanaście uruchomień tego modelu może ze 2 razy załadował się prawidłowo. Bym zapomniał. Posiadam wersję Solaris Urbino PL.
  4. Mam problem z Manami Ul, NG i również Mercedesami O407. Mianowicie gdy wybieram dany pojazd obojętnie czy Man czy Mercedes ukazują mi się błędy. Dam link do strony na której są pokazane błędy jakie mi wyskakują. Mam nadzieje że pomożecie rozwiązać mi problem https://drive.google.com/open?id=0B2oL6Xo4mjLhZmVKdUdjYlloSkE
  5. Witam, mam mały problem z "wyświetlaczami" w Ikarusie z tej modyfikacji:http://strefa-omsi.pl/Watek-OMSI-2-Katowickie-ikarusy-280-280-26-26E-58B-70B-70E-MOD-na-bazie-280-02-Tita--5844. Otóż po wpisaniu numeru linii i kierunku w okienku do tej czynności na "deskach" które trzeba założyć w miejsce wyświetlacza nic się nie pokazuje. Słowem: w tym autobusie(autobusach) tak jakby nie działają fonty chociaż są wgrane(są ich tylko dwa). Pasażeria wsiada. Proszę o pomoc.
  6. Witam, mam taki nietypowy problem i wygląda na to że nie będę mógł uruchomić OMSI 2 za którego zapłaciłem. Otóz wymieniałem twardy dysk w komputerze ponieważ stary zapełnił się do końca. Kupiłem większy i przegrałem całą zawartość na nowy dysk. Problem pojawił się gdy chciałem ponownie zainstalować OMSI 2. Ponieważ niedawno miałem awarię systemu to wszystkie hasła mi zniknęły. Nie mogę zalogować się do Steam ponieważ zapomniałem hasła. Chciałem je zmienić ale za przeproszeniem to dziadostwo Steam nie jest w stanie tego zrobić - próbuję zmiany hasła, dostaję na maila kod aktywujący zmianę hasła a po wpisaniu go i próbie zmiany hasła wyskakuje cały czas coś takiego: "An error occurred trying to handle that request. Please give us a few minutes and try again." . Pomóżcie bo nie mam już siły do tego badziewia i jeżeli nic na to nie poradzę to będę musiał kupić nową płytę z OMSI 2 a starą wyrzucić do kosza. Aha - pisałem już do pomocy technicznej i nie dostałem żadnej odpowiedzi.
  7. Witam, Na nowym shoutboxie nie mam możliwości pisania wiadomości, wyświetla się okienko "Czy na pewno chcesz to zrobić?" i po akceptacji nic się nie dzieje.