Napisano 1 Marzec 2015 Tylko zwrócę uwagę na to, że trochę ścieżki są krzywo ułożone(znaczy się prosto, ale za blisko siebie na takiej drodze, tym bardziej, że jest bardzo wąska ) co może spowodować problem z przejazdem dwóch autobusów obok siebie Jestem optymistą, więc myślę, że mapa wyjdzie jak najlepiej wykonana. Tylko życzyć powodzenia 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Napisano 1 Marzec 2015 Miałem iść spać, ale jeszcze odpiszę Invisy są tak położone, bo tak zostało to rozplanowane przez Heira i autobusy mijają się bezproblemowo. W edytorze może wygląda to nieładnie, ale w symulacji tego nie widać i nie przeszkadza to w rozgrywce 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Napisano 1 Marzec 2015 Ja również cieszę się, że ktoś wziął się za rozbudowę mapy. Liczę, że dalsza część będzie trzymała poziom. Powodzenia. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Napisano 29 Maj 2015 W związku ze sprzedażą tego forum kończy się jakiekolwiek moje wsparcie w tym miejscu. Nie oznacza to jednak, że mapa upada. Zapraszam tu: http://strefa-omsi.pl/Watek-OMSI-2-Karbowo-v2--8488 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Napisano 12 Marzec 2017 let's give it a try 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach