omsi96

Solaris Urbino 10 Nighthauler - problem z działaniem

3 posty w tym temacie

Witam. Mam problem z Solarisem Urbino NightHauler. Dogrywam początkowo Solarisa Urbino 12 und 18 alterr.Później dogrywam modyfikację drzwi 12/18 by alteer.Sprawdzam czy działa.Okazuje się że Solaris Urbino 12,18 działają normalnie.Problem jest z Solarisem Urbino 10 i Urbino 15 jednak najbardziej zależy mi na Solarisie Urbino 10. Wysyłam niżej screen:

http://www.fotosik.pl/zdjecie/f04a9134d5f0bc15

Jak widać zamiast napisu "SOLARIS" na wyświetlaczu załącza się rysunek autobusu

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

No ale tak jest w realnych autobusach, na początku gdy włączasz elektrykę pojawia ci się napis SOLARIS z logiem a potem przechodzi ci do znaczka autobusu gdzie widać czy są otwarte zamknięte drzwi/czy jest spuszczony hamulec ręczny, czy jest zaciągnięty przystankowy itd. 

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

No tak , z tym że ten rysunek autobusu pojawia się od początku postawienia autobusu na mapie. Wystarczy że wcisnę F1 na widok kabiny i już go widzę na wyświetlaczu. W przypadku Solarisa Urbino 18 taka sytuacja nie występuje. Tak naprawdę tutaj nie wiem czy ten rysunek autobusu na wyświetlaczu ma znaczenie ale komiczne jest to że problemem jest że jak włączam SU10 i otwieram drzwi to dźwięk silnika słychać a jak zamknę drzwi to wewnątrz dzwięk silnika słychać ale tylko wtedy kiedy ruszę. Po jego włączeniu wewnątrz jest cisza zamiast dzwięku działającego silnika

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.