ZetroXEro

problem z Projekt Szczecin 4.0.1

18 postów w tym temacie

Witam Serdecznie wszystkich proszę o pomoc :(    wgrywam Projekt Szczecin 4.0.1   

wchodzę  do gry  odpalam  czystą mapę i wyskakuje   to .....  za pomoc Dziękuje  z góry  

444444.thumb.jpg.03de61b7b867aebd0aa1e50582369685.jpg

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Napisano (edytowane)

Na niemieckim forum stwierdzono, że ten komunikat zawsze się wyświetla w przypadku braku jakiegokolwiek elementu. Przykładem może być np brak rozkładu. Jednak może nam brakować czegoś co ma mały wpływ na działanie mapki i też zobaczymy ten komunikat. Jednak lekarstwa jeszcze nie wynaleziono. Dlatego wg Niemców jeszcze długo ten komunikat będzie nam towarzyszył. No chyba że ktoś z nas wynajdzie sposób na pozbycie się tego problemu. Jeśli pomogłem daj reputacje ;) 

 

Ps: Re-install gry i wgranie projektu jeszcze raz może pomóc.

Edytowane przez Takijedenczlek
1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Dzięki !!!!! działa !!!!! Szczecin 4.0.1  a pytanie tak mam Panie kochany     czy  Szczecin 3.0  też trzeba instalować ??  i wcześniejsze wersje ??  i jakie polecasz Solarisy ? MAN ?  interesują mnie przegubowe 18 M  :) Dzięki !!!!! 

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

W OMSI 2 nie trzeba. Ja polecam Solaris Urbino z Mega Pack PL oraz teksture Białegostoku od milosza20 ;) 

A ja zapraszam do mojej hofiarnii która znajduje się w dziale ,,Modyfikacje do map'' :D 

1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Panie Kochany!  zainstalowałem fikcyjny Szczecin powiem szczerze więcej Lini jest  tylko mały problem z Mercedesem 0530 G  tekstury pulpitu białe  ale chyba wiem gdzie znaleźć poprawkę :)     , a Ikarusy ??  MAN Lion's City G ??    nowe ?? wiesz gdzie takie rarytasy są  przegubowe 

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Pytanko mam   jakie klawisze są do jazdy w Mercedesie ? 0530 facelift G   kurde  nie mogę  jechać ani skręcać ....  

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

przytrzymujesz hamulec u mnie jest to strzalka w dol (ale to moje ustawienia) i tym samym klikasz litere D i ruszasz

Jesli chodzi o biale tekstury to sprawdz czy masz fonts wgrane wszystkie. 

Ja niestety nie moge miec fikcyjnego szczecina z powodu mału FPS. 

1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Nie fonts, tylko musisz pozapisywać od nowa pliki odpowiedzialne za wnętrze. Nie wiem które to, popróbuj wszystkie pliki z "plastikami" we wnętrzu ;)

 

PS : Takijedenczlek zajrzyj na PW ;)

1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

już mam pulpit :)  tylko   nie mogę  jechać   kurde  nie działa num8   światła się w środku włączają ..... 

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Kliknij w USTAWIENIA>KLAWIATURA i kliknij ,,Zrestartuj ustawienia" wtedy ustawienia przywrócą się do domyślnych jakie są w grze ;) 

1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Nic to nie daje ..... to jest jakieś  poje.....  num8  gaz    a tu światła się świecą .... środek  autobusu 

 

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Pogrzeb w ustawieniach klawiatury, zobacz jakie jest sterowanie. I zmien na swoje ;) 

1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

już działa  ;)  trochę męki ale jest   , tylko   znowu   wyskoczyły jakieś   dziwne  błędy  naciskam  ok ok aż zniknie to tam jest kilka innych scryptów solaris  coś tam  i jadę dalej  po 2 min gra stoi .... zawiesza się 

445888.jpg

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Napisano (edytowane)

Masz już pobrany Solaris Urbino Megapack PL? W wersji 1.7? Jeśli nie, to pobierz. A jeśli tak, to pobierz go od nowa z forum i wgraj na nowo. Jak nie zadziała, to zgłoś się do mnie, to ci podeślę pliki do tych Solarisów ;) 

Edytowane przez milosz20
1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Widzę że kolega Zetro ma dużo błędów, na pewno dobrze instalujesz dodatki? Bo to wręcz nie możliwe aby za każdym razem wywalało ci jakis błąd ;) 

2

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Witam! kochani  ja je wypakowuje do folderu gry to chyba dobrze ? a co do Solarisów nie mam ich   pobiorę  zaraz dziękuję !!! wam 

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Foldery typu: Vehicles i Fonts nalezy wypakowac do folderu glownego z grą i podmienić ;) 

1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.