malomowny

[wydzielono]Problem po instalacji mapy Olsztyna

4 posty w tym temacie

Witam,


Mam dosyć duży problem z OMSI 2.
Mam pełno map i problem pojawił się wczoraj po zainstalowaniu mapy Olsztyn.

Najpierw nie mogłem w ogóle uruchomić gry, bo wyskakiwała informacja o braku pliku (jakieś textury - wystarczyło stworzyć pusty plik graficzny i folder).

Jednak po uruchomieniu jest bałagan na każdej mapie i np w Szczecinie nie mam w ogóle AI a jak już jest to są to albo "defaultowe" żółte Many, albo autobusy z innych map np z Lublina czy Poznania.

Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Jak można przywrócić grę do stanu sprzed instalacji tego ....?

 

Pozdrawiam

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Masz wersję Steam?

 

Jeśli tak to zrób spójność plików gry. Wchodzisz na steam, klikasz na OMSI 2, później klikasz na OMSI 2 PRAWYM KLAWISZEM MYSZY, wchodzisz w zakładkę "Właściwości" i klikasz "Pliki lokalne" i wybierz opcję "Sprawdź spójność plików gry". Pamiętaj, że usuwają się wszystkie opcje, mapy, pojazdy itd. ;)

 

Pozdrawiam :D

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

No właśnie nie mam wersji Steam i tu jest problem ;/

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Ta zawartość została usunięta z powodu naruszenia regulaminu omnibussimulator.pl

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat jest zamknięty i nie można dodawać odpowiedzi.

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.