milosz20

Problem z O307

4 posty w tym temacie

Witam!

 

Mam problem z Mercem O307. Wyskauje błąd "Zugriif adresse" i cyferki. W logfile wisi takie coś:

 

229 11:49:32 -  -   Error:           Błąd: polecenie  "(L.L.engine_servo_pump_loud)" (vehicles\MB_O307\\script\engine_O307.osc) zmienna nazwa jest niewłaściwa!
230 11:49:32 -  -   Error:           Błąd: polecenie  "(S.L.engine_servo_pump_loud)" (vehicles\MB_O307\\script\engine_O307.osc) zmienna nazwa jest niewłaściwa!
231 11:49:57 -  -   Error:           Zugriffsverletzung bei Adresse 005D4A60 in Modul 'Omsi.exe'. Schreiben von Adresse 00000341: AMUAV.CNAVO.MV.S
232 11:50:00 -  -       Information: Menu pos set

Czego to może być powodem? Jak to rozwiązać? Mam O305, które działa (1.10) bo działa mi O407 itd, OMSI oryginalne itd.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Problem rozwiązany, temat można zamknąć :D

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Napisano (edytowane)

Hej. Mam ten sam problem, jak to rozwiązałeś ???

 

Edytowane przez Kierowca Autobusu
0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Dopisałem do pliku "Engine_varlist" w O305/Script taki wpis:

 

engine_servo_pump_loud

 

Na samym końcu tego pliku, lecz poniżej powinny znajdować się jeszcze dwa wpisy:

 

engine_servo_pump_lastlenk
engine_servo_pump_activity

 

A więc powinno wyglądać to tak:

 

engine_servo_pump_loud

engine_servo_pump_lastlenk

engine_servo_pump_activity

 

 

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.