OmniWin

Błędy i dyskusje dot. patcha 1.04/1.06

67 postów w tym temacie

Cześć ja po aktualizacji do 1.06 mam taki problem, że co kilka sekund jakby na nowo wgrywa tekstury. Wszystko jest ok, jadę a tu obraz się rozmywa, gra się zacina na 2-3 sekundy i wgrywa tekstury na nowo. Przed aktualizację tego nie było.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Witam. Mam następujący problem... wszystkie autobusy brudne i nie ma możliwości ich umyć. Posiadam wersje 1.04 na niższych nie miałem tego problemu.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Zmniejsz rozmiar tekstur np programem Paint.Net do wielkości 90%.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Witam,mam problem z grą ,ponieważ kiedy wyłączam komputer i włączam go ponownie i chcę włączyć omsi 1 wyskakuje mi błąd i muszę instalować grę od nowa, lub ją naprawiać .:? Proszę o pomoc . :23 Please:

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

@up

A jaki dokładnie błąd?? Możesz wrzucić screena?

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Piszę tam tak :

'INF' ist kein gultiger Gletkommzwart

czy jakoś tak w każdym razie jak klikam OK włącza się edytor tras i gra i wyskakują jeszcze inne błędy .:(


PS.

Nie potrafię zrobić zrzutu ekranu.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Może masz skrót źle przypisany do pliku Omsi.exe.

Uruchom przez wejście w:

.../m-r-software/Omsi/Omsi.exe

Ew po najechaniu myszką na Omsi.exe: PPM "uruchom jako administrator"

Podaj jaka to wersja gry, po najechaniu myszką na Omsi.exe: PPM, Włąsciwości, Szczegóły

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Wersja to 1.01.000


PS. a co do błędu na innym kompie nic nie wyskakiwało czyli :

- 0 % lagów

- 0% błedów ,a tak naprawdę nic poza płynnaścią .


Dorzucam logfile

====================

Start logging

====================

Date: 2014-05-06

Time: 16:15:04

0 16:15:06 - - Warning: Did not find texture file "30er_reihensiedlung01.bmp"!

1 16:15:06 - - Warning: Did not find texture file "SD_Rad_v.bmp"!

2 16:15:06 - - Warning: Did not find texture file "reifen.bmp"!

3 16:15:06 - - Warning: Did not find texture file "path_car_1.bmp"!

4 16:15:07 - - Error: Options could not be saved!


Kiedy włączam grę z dysku D to jest tak samo :(

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Zrób aktualizację do 1.06 , zarejestruj jak w temacie.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Już myślałem, że moje problemy z OMSI się skończyły, a tu proszę... Od kiedy zaktualizowałem OMSI do wersji 1.05 mam problemy z uruchomieniem gry. Chodzi o Spandau '89 i o Nowy Berlin. Podczas uruchamiania OMSI po prostu... przestaje działać. Co ciekawe, Grundorf włącza się bez większego problemu. Wie ktoś może, co powinienem zrobić, aby wszystko działało jak dawniej?

post-17221-1461608816,0159_thumb.png

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Mam problem z przystankami na shift + y bo jest pierszy przystanek i go przejechałem oczywistie zatrzymałem się i błąd nie wyświetla następnego przystanku i to dzisaj nie dawno bo kilka godzin temu a mój patch 1.06

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Witam mam problem z lusterkami w autobusie bo jak spojrzę bokiem w lusterka to działają a jak jadę i patrzę na wprost to lusterka stoją w miejscu proszę o pomoc

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Czy masz tak w każdym autobusie ??;) - jeżeli tak, to jest problem, jeżeli nie, to widocznie ten model tak ma ;) .

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Sprawdź ustaw. grafiki "Zaawansowane" w prawym, dużym oknie jako ostatnia pozycja,

jaką masz wartość na suwaku, bo tak może się dziać,

jeżeli ustawisz większą wartość, niż twoja karta graficzna wytrzyma.

Jeżeli to Omsi 1, to nic innego w tej chwili mi do głowy nie przychodzi.

(w Omsi 2 mogłoby chodzić o aktualizacje, ale w Omsi 1 to i w niższych wersjach nie powinno tak być)

Inna rzecz, że niektóre autobusy tak mają, ale nie wszytkie, a już na pewno nie MANy od M&R`a.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.